Om Oss

År 1950 grundade min pappa en liten guldsmedsbutik i Libanon. Guldsmedyrket blev med tiden en tradition inom vår familj, och vi alla tog det vidare från honom. För att fortsätta vår utveckling inom guldsmedsbranschen genomgick vi flera kurser, bland annat i Italien. Motiverade av vår dröm tog vi ett stort steg framåt och skapade vårt eget varumärke. Vi öppnade vår första butik i Dubai och fortsatte sedan till USA, där vi etablerade RIO De Oro i New York. Nu har vi äntligen kommit till Sverige och har öppnat vår första butik i Stockholm.

Med vår unika kompetens, välkända varumärken, personliga service och äkta hantverkskunnande, inklusive guldsmeder och urmakare, strävar vi efter att erbjuda branschens mest hållbara och spännande livsstilskoncept. Vårt mål är att hjälpa dig hitta personliga smycken för varje tillfälle i livet, där känslan av omtanke lever vidare länge.

Vi erbjuder även gravering av namn och minnesvärda budskap i guld, silver och andra metaller, vilket ger dig möjligheten att skapa unika och minnesvärda smycken.

Våra partners
Kärnvärderingar

ANSVAR
Vi tar konsekventa beslut och förbinder oss personligen. Detta gör att vi kan arbeta fritt och mer effektivt.

UPPSKATTNING
Vi reflekterar över våra handlingar, respekterar varandra, ger tydlig feedback och firar framgång.

GENOMSKINLIGHET
Vi erkänner oro och identifierar inkonsekvenser på ett konstruktivt sätt. Vi agerar med integritet.

FÖRTROENDE
Vi litar på och litar på varandra. Detta är viktigt om vi ska agera snabbt och uppnå våra mål.

ÖPPENHET
Vi är glada över förändring och öppnar för nya möjligheter. Vi lär oss av våra misstag.

Varukorg